Utroskab – vores detektiver hjælper dig

rsz_colourbox566999panda
Utroskab slår hårdt – vi har erfaringen så du kan komme videre i dit liv

Utroskab slår hårdt
Når man mistænker, eller opdager sin partner er utro er det en usædvanlige svær tid.
Mange ved ikke hvad ben man skal stå på, og ringer så til os for hjælp, da man i en forvirring af desperation og fortvivlelse gerne vil have et svar her og nu. Men så samtidige, er mange af vores kunder, også bange for at finde ud af sandheden. Og det er der vel ikke noget at sige til. Da det hele føles som en spand iskoldt vand lige i hovedet.

Tvivlen
At gå med en følelse af tvivl af ens partner, man måske har børn og hjem med, for derefter at finde ud af partneren er utro, er sønderknusende for enhver. Alt det man troede der var styr på i ens liv, og den person man havde fuld troskab til, falder lige pludselig til jorden.

Opløsning af fællesskabet
Man skal måske til at tænke over fælles børn, omgangskreds, alt det praktiske såsom økonomi og fælles hus, samtidige med at man skal håndterer at forholdene ikke længere er de samme, og den man havde tiltro til, aldrig igen, er og bliver den samme man har levet med og stolet blindt på.

Den psykisk hårde tid
Det psykiske aspekt håndtere vores klienter meget forskelligt. Det er en meget hård proces man skal til igenmen. Der kan opstår mange forskellige symptomer, som stress, angst, nervøsitet, aggressivitet og fysisk sygdom. Mange står samtidige i den situation hvor de alene med alting. De tør måske ikke fortælle børne om utroskaben. Nogen bliver i tvivl om omgangskredsen vidste noget. Der er ingen tvivl at det er psykisk hårdt for alle de klienter vi har der oplever utroskab.

Vi har hjertet med
Vi forstår vores klienter, og vi håber derfor altid at vores indsats kan hjælpe vores kunder til at komme videre i livet, og efter en hård tid, så med vores hjælp, kan de begynde at se fremad og påbegynde en ny fremtid.

Læs om typiske tegn på utroskab og eksempler på sager vi har løst

Få ro i sindet – kontakt os nu

Ressourcer
Skilsmisseklar.dk