Find dine biologiske forældre

At kende sine rødder er af afgørende betydning for menneskers psyke.

Hvem er min far?
Vi oplever mange sager hvor børn født mellem 1950 og 1980 søger deres biologiske far. De er født i en tid hvor det var normalt når en ung kvinde blev “bragt i ulykke”, altså var blevet gravid uden for ægteskabet,  hurtigst muligt blev gift, hvis ikke med barnets far, så med en anden mand som var villig til at påtage sig det faderlige ansvar. I disse sager er det derfor oftest stedfaderen der står opført som  den biologiske far på dåbsattesten og i kirkebogen. Dette kan godt give nogle udfordringer, når barnet typisk først senet i voksenlivet får besked om sit korrekte faderlige ophav. Efterforskningen bygger således ofte udelukkende på moderens hukommelse, hvis moderen overhovedet ønsker at fortælle om faderen.

Vi har naturligvis også løst sager hvor klienten er født efter 1980, men her er der ofte registeret flere oplysninger.

Hvem er mine søskende?
Mangler du hel- eller halvsøskende så er vi behjælpelige uanset omstændighederne.

Hvem er min mor?
Er du bortadopteret som barn til et børnehjem eller en plejefamilie? Du kan få aktindsigt i din sag hos Rigsarkivet. Vi hjælper dig herefter videre med sagen og den endelige opsporing af din biologiske mor.

Hvis du ikke synes at din sag passer ind i overstående emner, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at få en vurdering af din sag.

Den typiske klient er en kvinde i starten af 30-érne som er resultat af en kortvarig kærlighedsaffære og som nu ønsker at finde sin biologiske far inden hun selv skal skifte familie.

Uanset din alder og fremtidsplaner kan vi også løse din sag, som dette sagseksempel fra 2012 viser:

En kvinde i starten af 20-érne opdager, under sine forældres skilsmisse, at hendes “far” ikke er hendes biologiske ophav og kontakter os for hjælp. Efter et par dage finder vi manden i samme by hvor hendes mor oprindeligt mødte faderen.

I vores netværk har vi adgang til nogle af landets skarpetes hjerner inden for lokalisering af biologisk familie.

Kontakt os i dag for uforpligtende vurdering af din sag