Private

Vi har flere års erfaring i sager om utroskab. Vores landsdækkende netværk af detektiver er klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker at få ro i sjælen ved at få afdækket din mistanke eller ønsker håndfaste beviser på igangværende utroskab.

Udover utroskab har vi løst sager om opsyn i forbindelse med skilsmisse, undersøgelse af økonomiske forhold som eksempelvis ejerskaber af virksomheder og ejendomme.

 

Eksempler på sager vi har løst

Utroskab mand
En kvinde mistænker sin mand for at have et fast forhold til en anden kvinde. En privatdetektiv følger manden fra tidlig morgen hvor han møder på arbejde. Efter en hel dags overvågning kan detektiven endeligt rapportere til klienten at mistanken viste sig at være rigtig og at manden besøgte den anden kvinde på hendes bopæl.

Utroskab kvinde
En mand mistænker sin hustru for at være utro med en fælles bekendt. To detektiver følger kvinden da hun forlader hjemmet en formiddag og følger hende i bil til hun ankommer til et storcenter hvor hun mødes med sin elsker. Herefter følger detektiverne parret til en park hvor detektiverne på afstand tager billeder imens parret kysser og holder hinanden i hånden.

Julefrokost i København
En mand ønsker at få opsyn med sin hustru som deltager i en julefrokost. Detektiverne holder øje med kvinden på en restaurant og følger selskabet rundet i nattelivet. Detektiverne kunne herefter fortælle manden at hustruens opførsel ikke gav anledning til mistanke om utroskab.

Den nye samlever
En kvinde ligger i skilsmisse med sin mand. Manden skal i den forbindelse til møde i Statsforvaltningen omkring parrets børn. Kvinden ønsker at sikre sig at mandens nye samlever ikke deltager i mødet. En privatdetektiv møder op hos Statsforvaltningen og observere manden da han ankommer og sætter sig i venteværelset. Detektiven kunne herefter rapporter til klienten at manden ankom alene.

Få ro i sindet – kontakt os nu