Info om Dantracker GPS Tracker

Signalstyrke

Standart IA, kan måle inde for 25 meter i alm. miljø ved stillestående stand og det kan variere. Men i byer kan det variere helt op til 300 meter og signal kan helt forsvinde.

Den kan sænkes i vand, men kan ikke få signal under i vand.

Trackeren kan monteres på de fleste genstande. Dog må den ikke være omkranset af signal hæmmende effekter, f.eks. metal.

Enheden har indbygget SIM-kort med World Wide GSM dækning. For at kunne sende sin posision er det derfor nødvendigt at enheden befinder sig et sted med mobildækning.

Montering

I nogle af Dantrackers youtube videoer bliver der talt om et “Safety Guard Mounting kit” som benyttes ifm. montering i f.eks. en cykel saddel.

Mounting kitet er fjernet produktlisten, da beholderen med det hærdende skum, skal sendes som farligt gods. Det vil derfor være for dyrt at sende i forhold til prisen på produktet. Delene kan købes i de fleste byggemarkeder.

Indeholdet var: en dåse med skum, hurtig tørrende 2 komponent lim, og en ekstra ledning. Skummet der blev brugt var SIKA SIKABOOM-S FUGESKUM og kan købes hos Silvan.

Dantracker på både

Det er muligt at sætte enheden i en båd motor hvis den sidder på en plastik del og antenne vender op af og væk fra motoren.
Indstil opsætningen på kontrolpanelet til Båd. Dette gør at der kun sendes signal hver 4. time, i stedet for hver 15 min. I modsat fald vil trackeren sende signal til serveren hele konstant da båden hele tiden er i bevægelse. Dette vil betyde at batteriet ikke vil holde særlig længe.

Når sæsonen er forbi og båden tages op af vandet kan du med fordel ændre opsætningen til en stillestående genstand, således at der afsendes signal igen hver 15 min. ved bevægelse.

Køb GPS Tracker nu

Vi anvender cookies Læs vores cookiepolitik her ☒ OK